Наш блог пропонує розробки уроків, майстер-класи, методичні розробки, проекти, навчальні програми, інформаційні технології, теорію, матеріали для гуртків, посилання на сайти

середу, 27 серпня 2014 р.


27.08.2014 в ЗОШ № 4 відбулося серпневе засідання методичного об’єднання вчителів обслуговуючих видів праці за темою: «Актуальні проблеми трудового навчання у 2014— 2015 н. р.».

На засіданні були обговорені питання про організацію навчально-виховногопроцесу у навчальних закладах і викладання курсу трудового навчання та технології в 5-11 класах. Вчителі МО ознайомились та обговорили основні напрямки роботи у новому навчальному році, організацію безпеки життєдіяльності та охорони праці під час проведення навчально - виховного процесу та вимоги до ведення відповідної документації. З рекомедаціями виступили методист міського управління освіти Ніколенко І.М. та керівник МО вчителів обслуговуючих видів праці Супрун В.О. Про викладання предмету у 6 класах за новою програмою виступила Подколзіна Н,А(ЗОШ № 15). Календарне планування на 2014-2015 навчальний рік розробила і запропонувала Крилова О.І (ЗОШ № 4), з доповідями виступили Богданова Л.А.(ЗОШ № 14) і Щебликіна О.В(ЗОШ №1).









Немає коментарів:

Дописати коментар