Наш блог пропонує розробки уроків, майстер-класи, методичні розробки, проекти, навчальні програми, інформаційні технології, теорію, матеріали для гуртків, посилання на сайти

суботу, 23 серпня 2014 р.


 22.08.2014 у  Мелітопольській гімназії №5 відбувся  міський семінар для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів  обслуговуючої праці за темою «Технологія розвиваючого навчання з направленістю на розвиток творчих якостей особистості».

 План міського семінару:     

1.    «Мелітопольська гімназія №5 у світі роботи акмеологічного підходу до навчання й виховання конкурентоспроможної особистості з високим рівнем життєвих компетенцій»      
Виступ ЗД з НМР Беляєвої О.І.
2.   Презентація міського методоб’єднання  вчителів обслуговуючої праці.
Керівник ММО Супрун В.О.
 3. Портфоліо професійної діяльності старшого учителя обслуговуючої праці Супрун В.О. з теми
«ТЕХНОЛОГІЯ РОЗВИВАЮЧОГО НАВЧАННЯ З НАПРАВЛЕНІСТЮ НА РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЯКОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ».           
4.  Майстер - клас старшого учителя вищої категорії  з обслуговуючої праці Супрун В.0. з теми  «Робота з бісером. Браслет Чан Лу своїми руками».
5. Підсумки семінару.  Методист науково-методичного центру ЗОІППО з трудового навчання та креслення Лукачевич Андрій Федорович.
.









  

  


  



1 коментар:

  1. Дуже сподобалось. П'ята гімназія - молодці, відмінно та оперативно підготувались до педпрактики, а саме Вікторія Олегівна!!! Час переходити на "вчителя-методиста"

    ВідповістиВидалити