Наш блог пропонує розробки уроків, майстер-класи, методичні розробки, проекти, навчальні програми, інформаційні технології, теорію, матеріали для гуртків, посилання на сайти

середу, 25 березня 2015 р.


З метою підтримки й розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, формування у неї поваги до національної культурної спадщини на базі станції технічної творчості м. Мелітополя  24 березня  2015 року було розгорнуто міську виставку декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

    В  виставці-конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх шкіл та центрів позашкільної роботи. Виставка-конкурс проводилася за такими розділами як декоративно-ужиткове та образотворче мистецтво. Подано на виставку-конкурс  роботит виконані в таких техніках як: художня різьба по дереву, в’язання спицями, гачком, витинання, художня вишивка, народна лялька, м’яка іграшка, писанкарство, вироби з тіста, декоративний розпис, народний живопис, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі,  вироби з природних матеріалів, інші техніки виконання, живопис, графіка.  Кращі роботи відібрано на обласну виставку.







Немає коментарів:

Дописати коментар